سخنگوی سازمان ملل: عملیات تخلیه بیش از ۱۱ هزار دریانورد در تنگه هرمز آغاز خواهد شد ادعای ترامپ: بازرسان در زمان مناسب در ایران حضور خواهند یافت شیخ نعیم قاسم: اسرائیل راهی جز عقب‌نشینی از خاک لبنان ندارد دانمارک سفارت خود در تهران را بازگشایی کرد ترامپ: ایران هرگز سلاح هسته‌ای نخواهد داشت! روبیو مدعی شد: پرونده لبنان از ایران جداست! شهباز شریف: تفاهم‌نامه ایران و آمریکا شامل موشک‌های بالستیک نمی‌شود تجاوز اسرائیل به جنوب لبنان همزمان با آغاز مذاکرات بیروت و تل‌آویو آغاز دور پنجم مذاکرات لبنان و اسرائیل در واشنگتن عضو هیات مذاکره‌کننده: انحصار خرید کالای آمریکایی در هیچ تفاهم و توافقی وجود ندارد دبیرکل جدید اتحادیه عرب تعیین شد / نبیل فهمی کیست؟ چه کسی نخست وزیر بعدی بریتانیا است؟ ماجرای ورود بازرسان آژانس به ایران چیست؟ منبع آگاه: صرف شدن پول‌های بلوکه شده برای خرید غلات واقعیت ندارد ادعای ترامپ: ایران با بازرسی‌های هسته‌ای موافقت خواهد کرد پاکستان: توافق ایران و آمریکا، به معنای پایان سیاسی نتانیاهو است

آشکار شدن اختلافات پاکستان و عربستان در سفر ژنرال «باجوا» به ریاض

آشکار شدن اختلافات پاکستان و عربستان در سفر ژنرال «باجوا» به ریاض در ادامه تنش های میان ریاض و اسلام آباد، ، ولیعهد عربستان از دیدار با رئیس ستاد مشترک ارتش پاکستان که به این کشور سفر کرده، خودداری کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۰ - ۳۱ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 21
کد خبر: ۵۵۷۵۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان از دیدار با ژنرال قمر جاوید باجوا، رئیس ستاد مشترک ارتش پاکستان که به ریاض سفر کرده، خودداری کرده اما وزارت امور خارجه پاکستان اصرار کرده که "روابط برادرانه دو کشور "تغییری نکرده است.

 

گفته می‌شود مناسبات عربستان سعودی و پاکستان اخیرا با تنش‌هایی همراه بوده است.

 

روز دوشنبه ژنرال باجوا و سرلشکر فیض حمید، رئیس سازمان اطلاعاتی پاکستان به ریاض سفر کردند. گفته شد دلیل این سفر، رفع تنش و ترمیم روابط دو کشور بوده که طی این سال‌ها روابط بسیار نزدیکی داشته‌اند.

 

روابط دو کشور پس از انتقاد وزیر امور خارجه پاکستان از عربستان به خاطر آنچه موضع ناکاف" بر سر کشمیر علیه هند خوانده شد، با تنش همراه شد.

 

پاکستان می‌گوید عربستان با مناقشه منطقه کشمیر با بی اشتیاقی برخورد کرده است.

ژنرال باجوا پس از امتناع ولیعهد عربستان برای دیدار با او، با برادر محمد بن سلمان که معاون وزیر دفاع است، دیدار کرد. او همچنین با همتای سعودی خود هم ملاقات کرد.

 

وزیر امور خارجه پاکستان از کوتاهی سازمان همکاری اسلامی از حمایت از کشمیری ها هم انتقاد کرده است. مقر سازمان همکاری اسلامی در خاک عربستان است و این کشور بر این نهاد نفوذ دارد.

 

شاه محمود قریشی، وزیر امور خارجه پاکستان در سخنانی که خبرگزاری‌ها آن را منعکس کردند گفته بود: امروز پاکستان که همیشه آماده فدا کردن جان خود برای مکه و مدینه است، به عربستان سعودی نیاز دارد تا نقش پیشرویی را در موضوع کشمیر بازی کند. اگر آنها حاضر به ایفای این نقش نیستند، من از عمران خان (نخست‌وزیر پاکستان) می‌خواهم که با یا بدون عربستان سعودی پیش برود. 

 

خبرگزاری‌های هند می‌گویند در زمان حضور ژنرال باجوا در عربستان، شاه محمد قریشی با سفیر قطر، رقیب عربستان دیدار داشته است.

 

مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار